Body wrapp

Body wrapKroppswrap som drar samman, jämnar ut och stramar upp huden.

Den är perfekt för att minska midjemått, minska celluliter och strama upp lös hud.Wrappen är indränkt i en unik växtbaserad formula som tränger in i hudlagren och börjar luckra upp slaggprodukter som har satt sig på fettcellen.

Detta ger fettcellen en större chans att krympa.

Body wrappen kan användas från hakan och nedåt, men är alldeles för kraftfull för ansiktet, där ska ni använda den speciellt framtagna facialwrappen.

Prova-på wrapping på Aroma 550,- ca:45 min
Vi fotar och mäter önskat behandlingsområde före och efter trappen.
Att ”wrappa” sig själv är väldigt lätt och något som du enkelt kan göra hemma. Önskar du fortsätta med It Works eller vill börja med att prova-på där hemma på direkten har vi It Works till försäljning både på salongen och via nätet. Ett paket innehåller 4 wraps, vilket räknas som en behandling.

Beställer ni via nätet betalar ni i USD och hämtar ert paket på närmaste stämningsställe. 
Ni kan beställa som Retail Customer (engångs köp) eller Loyal Customer (teckna ett 3 månaders abonnemang på valfria produkter). Som Retail Customer förbinder du dig inte till fler köp och betalar endast när du beställer.
 Som Loyal Customer förbinder du dig att handla It Works produkter i minst 3 månader, men har ca 40% rabatt på alla produkter.

Produkterna skickas automatiskt varje månad på samma datum som första gången du handlade och du kan enkelt byta ut första månadens produkt till något annat för den andra månaden. T. ex. kan du vid första beställningen välja Body Wraps för att sedan ändra detta till Facial Wraps i månad två. Bara tänk på att gå in och ändra det i god tid (7 dagar innan planerat utskick), så din ändring hinner administreras.

Om du bestämmer dig för att beställa som Loyal Customer och är osäker på vad det innebär vänligen maila mig salongaroma@gmail.com eller ring mig på 0705-617951
beställ på : http://salongaroma.itworkseu.com

Klicka här för instruktion till ”Hur man wrappar sig”.